Den Fromme Bornholmer Livsfilosofi
back to the tree den fromme bornholmer livsfilosofi ugens kommentar livsfilosofisk tilsnit Den Fromme Bornholmer livsfilosofiske emner den fromme bornholmer links til andre inspirerede den fromme bornholmer kontakt den fromme bornholmer livsfilosofi
         
den fromme bornholmer hvem hvad hvor
Sigtet

Sigtet er at give dem, der finder frem til siden her og som stadig følger nogen sande livsværdier, noget opmuntring, styrke og troen på, at det nytter noget at holde fast i de værdier.
Personligt tror DFB ikke her på siden, at der er langt igen, før vi mennesker på Jorden, skal hen og stå foran Livets Eksamensbord. Faktisk er der lige godt og vel 1 år tilbage. Nogen mener endda der er langt mindre. Det handler om, at Jorden er i færd med et skift, som mange ikke vil kunne klare.
Nærmere om det skift her videre til skiftet

Kort fortalt oplever vi allerede nu forandringer i vor verden, der er ganske forfærdelige. I stedet for at bruge tid og spildte kræfter på at blive enige om, at forandringerne er menneskeskabte eller ej, skulle meningsdannere og bedrevidende eksperter hellere bruge tiden på at stoppe op og få os til at vende kursen. De forandringer vi hører massivt om i øjebliket, er selvfølgelig klimaforandringer. Der er dog også andre end dem. For eksempel denne betragtning fra et stort folk - Indianerne.

Når det sidste træ er fældet
Når den sidste sø er forurenet
Når den sidste fisk er fanget.
Først da, vil vi opdage, at penge ikke kan spises.

Baggrund

Baggrunden for websiden. Den er blevet til på trods. Det var ikke meningen at oprette den, men da sidens stifter blev stillet over for nogen uigenkaldelige mulige konsekvenser fra en værdifuld person, blev løftet om oprettelse af en webside afgivet, såfremt det vil ende godt. Det gjorde det. Så derfor.

 

Hvem er

Hvem er Den Fromme Bornholmer. Navnet er ikke uden rødder. Sidens stifter er en mand og har Bornholm som sin fødeø, men er bosiddende i København. Tillægsordet Den Fromme er valgt med et glimt i øjet.
Eftersom stifteren deler sine tanker med andre i sin kreds og bliver inspireret af andre kraftfulde sjæle, vil stifteren meget nødigt omtale sig selv, som jeg.
Forkortelsen DFB eller D.F.B., bliver derfor anvendt.
Da DFB ikke er ude på at sælge noget, må det berettige vedkommende til at kunne holde sig i baggrunden.